Transitiereglement: subsidies voor culturele projecten met een regionale uitstraling

vbvVanaf nu kunnen subsidieaanvragen binnen het transitiereglement voor de subsidiëring van culturele projecten met een regionale uitstraling worden ingediend via de online applicatie KIOSK van het Vlaams Departement Cultuur, Jeugd en Media.

Het transitiereglement is één van de overgangsmaatregelen die zijn genomen in het kader van de overdracht provinciale cultuur- en jeugdbevoegdheden en regelt in 2018-2019 de subsidiëring van culturele projecten die het lokale niveau overstijgen. Ook culturele initiatieven met bovenlokale ambities die podiumkansen voor jongeren creëren, kunnen subsidies aanvragen binnen dit reglement. De eerste deadline voor de indiening van projectvoorstellen is 1 oktober 2017.

Infosessies
Het Departement CJM organiseert bovendien per provincie een infosessie waarop het transitiereglement en de KIOSK-online aanvraagapplicatie worden toegelicht. De infosessie is gratis, maar je moet vooraf inschrijven via de volgende link.  

Data nog komende infosessies:

  • West-Vlaanderen: Provinciehuis Boeverbos - 5 september 2017, van 17.00 tot 19.00 uur
  • Oost-Vlaanderen: VAC Gent – 7 september 2017, van 17.00 tot 19.00 uur
  • Antwerpen: De Nieuwe Vrede - 6 september 2017, van 17.00 tot 19.00 uur

Vragen over het transitiereglement of KIOSK? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..