De Matexi Award 2018 bekroont verbindende buurtprojecten

matexi award

Als ontwikkelaar van buurten waar het goed wonen en harmonieus samenleven is, reikt Matexi voor de derde keer de Matexi Award uit aan het meest verbindende buurtinitiatief. Deze award bekroont tijdelijke of permanente initiatieven om buren dichter bij elkaar te brengen. Matexi wil hiermee het buurtgevoel stimuleren en de nadruk leggen op het belang van goede en leefbare buurten.

Duurzaamheid vertaalt zich niet alleen in energiezuinigheid, kwaliteit en levensduur van de materialen, goede mobiliteit en veiligheid, maar ook in de verbinding tussen mensen. Daarom wil Matexi projecten die buurtbewoners dichter bij elkaar brengen een duwtje in de rug geven.

Een onafhankelijke jury beoordeelt de ingediende projecten op hun verbindend karakter, originaliteit, impact en inspirerende kracht. De prijsuitreiking vindt plaats op donderdagavond 7 juni in de Engie Tower in Brussel.

Maak je deel uit van zo’n initiatief of ken je zo’n verbindend project in je buurt? Schrijf dit project dan in op www.matexi-award.be.

Je vindt Matexi ook terug op Facebook, Twitter en LinkedIn.