Is jouw organisatie ook een Spelmaker?

debruyneEen voetbalploeg zonder middenveld is geen ploeg, net zoals een samenleving zonder middenveldorganisaties geen samenleving is. Dat is de centrale boodschap van De Spelmakers, een campagne van tal van middenveldorganisaties die in aanloop naar de verkiezingen verenigingen op een positieve manier in beeld brengen en hun rol als trekkers in de samenleving in de spots zetten.

Want ze zijn met ontzettend veel, de organisaties in Vlaanderen die – drijvend op vrijwillig engagement – mensen samenbrengen rond wat hen bezighoudt. Omdat het leuk is en omdat ze leren van elkaar. En omdat ze samen, en op verschillende manieren, iets willen realiseren of veranderen. Soms worden die organisaties op handen gedragen, andere keren zijn ze ‘die vervelende betweters die nog inspraak willen ook…’ en soms hebben ze het gevoel eenzaam te roepen in de woestijn.

Is jouw organisatie ook een spelmaker die gezien wil worden? Klik dan even door naar onze vragenlijst op De Spelmakers en vul je gegevens in. Dan staat ook jouw organisatie binnen de kortste keren te pronken op www.despelmakers.be!