// netwerk en spreekbuis van middenveldorganisaties in Vlaanderen

"hallo politici" gaat live: ga mee in gesprek!

Stel jij je vragen bij het huidige beleid omtrent het vluchtelingen- en asielbeleid? Of maak je je zorgen om de te nemen stappen in het klimaat- en energiedossier, en wil je dit wel eens face to face met de betrokken politici bespreken? Schrijf dan maandag- 21 en dinsdagavond 22 maart in je agenda. Dan organiseren Ryckevelde vzw en De Wakkere Burger, bezielers van het online platform "hallo politici", het evenement "hallo politici live".

Tijdens deze tweedaagse kunnen 200 burgers een (persoonlijk) gesprek aangaan met maar liefst 24 politici over hoe  vluchtelingen en asiel, klimaat en energie aan bod komen in het Vlaams Parlement. De aanwezige politici, waaronder ook Bart Tommelein, Meyrem Almaci en Kathleen Van Brempt, zijn van het Vlaamse, federale én Europese beleidsniveau en actief betrokken bij deze thema's. 

Daarnaast is er ook telkens een panel van politieke commentatoren en mediawatchers dat als afronding een analyse geeft van de hele avond. Dit panel wordt geleid door Liesbeth Van Impe (Het Nieuwsblad) en bestaat uit Jan Hautekiet, Wouter Verschelden (Newsmonkey), Dave Sinardet (VUB) en Hendrik Vos (UGent).

Het programma en inschrijvingsformulier vind je op www.hallopolitici.be/live. Inschrijven kan nog tot woensdag 9 maart, met 100 plaatsen per avond. Snel zijn is dus de boodschap!